Vitaminen voor het geheugen – welke voedingsmiddelen moet je voor een goed geheugen wel en niet innemen?

Kan het eten van het juiste voedsel je geheugen verbeteren? Bestaan ​​er echt vitamines voor het geheugen? Ik denk er zo over: je lichaam verteert het voedsel dat je eet in voedingsstoffen. Je hersenen gebruiken deze voedingsstoffen om het in staat te stellen om te denken, gebeurtenissen te verwerken en dingen te onthouden. Als je je hersenen niet voorziet van de juiste voedingsstoffen zullen alle functies, waaronder je lange- en kortetermijngeheugen, worden beïnvloed.

Dus welk voedsel moet je dan eten om een ​​positieve impact op je geheugen te hebben?

Vitamine B-complex is rijk aan voedingsstoffen en bestrijdt de schade die veroorzaakt wordt door stress en stress en depressie zijn allemaal belangrijke factoren voor een verminderde geheugencapaciteit. Vitamine C versterkt je immuunsysteem en werkt op dezelfde manier.

In het bijzonder hebben de kruiden Lecithin en Gingko Bilobaeen gunstig effect, waarvan is aangetoond dat ze een ​​positieve invloed op je hersenen hebben. Beide bevatten vitaminen voor het geheugen, die je concentratie en je geheugencapaciteit verbeteren.

Wat kun je beter niet eten en drinken?

Met name cafeïne is om te consumeren. Ondanks dat je ‘s morgens een boost krijgt, heeft het een enorme lijst met negatieve gevolgen voor je gezondheid. Als je er te veel van drinkt, voel je je zenuwachtig en gespannen en je zult ook je angst vergroten en je geheugenvermogen verminderen.

Ook suiker levert energie in korte uitbarstingen, maar slechts kleine, korte uitbarstingen. Je crasht snel en voelt je daarna moe – en je geheugen lijdt hieronder. Witte bloem bevat geraffineerde voedingsstoffen, die niet kunnen worden verwerkt. Geen van beiden zijn goed voor je geheugen.

Dus om je geheugen te verbeteren, bezoek je je lokale gezondheidswinkel en sla je vitaminesupplementen in, die je geheugen verbeteren. Eet natuurlijk vitaminerijk voedsel. Onderzoek ook eens wat recepten online en vermijd voedsel dat je geheugen negatief beïnvloedt.

Lees hier meer over vitamines voor het geheugen: Blokpil.nl

Tags:  

Leave a reply