Allroundcare.nl brengt zorgprofessional en zorginstelling bij elkaar

Allroundcare.nl is een bedrijf die werkt als tussenpersoon voor de vraag naar zorg en het aanbod van zorg. Ze draaien al heel wat jaren mee, en hebben dus ruimschoots ervaring op het gebied van zorgbemiddeling. Maar nu moet je niet denken dat ze zomaar snel vraag en aanbod met elkaar vervullen. Er wordt namelijk uitermate nauwkeurig gekeken naar de wensen van de beide partijen. Ze zijn daarnaast ook een erkend leerbedrijf. 

Zorgprofessionals worden niet lukraak gekoppeld aan zorginstellingen.  

Op meerdere gebieden wordt er namelijk rekening gehouden met de juiste match. Hierdoor is ook zeker mogelijk om een zorgprofessional voor langere tijd te koppelen aan een zorginstelling. Niet alleen tijdens de beginfase van de werkrelatie, maar tijden het hele proces wordt contact gehouden met de zorgprofessional en de instelling om te bekijken of er voor beiden nog aan de wensen wordt voldaan. Zorgprofessionals kunnen bijvoorbeeld ook extra trainingen krijgen.  

Allroundcare.nl zorgt hiervoor.  

Ze ontzorgen je dus letterlijk en figuurlijk. 

Bij zorgprofessionals wordt vaak gedacht aan bijvoorbeeld verpleegkundigen. Allroundcare houdt zich niet alleen bezig met deze professionals, maar ook met de match tussen zorginstellingen en psychiatrie, jeugdzorg, huishoudelijke hulp, ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Ze zijn dus behoorlijk veelzijdig en hebben hieromtrent veel kennis in huis. Ze hebben ook een goed overzicht van de zorgkaart hierdoor. In hun database op de website kun je als zorginstelling rustig zoeken naar eventuele geschikte kandidaten. Allroundcare helpt hier ook graag bij. Ze zijn er betrokken en tevens 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Via de website www.allroundcare.nl is nog meer nuttige informatie beschikbaar. Ook kan er hier direct een afspraak worden gemaakt. Ook als Zzp’er is er ruimte om voor dit bedrijf aan de slag te gaan. Ze kijken graag naar kansen en denken in oplossingen. Ze zijn in Nieuwegein gevestigd, dus redelijk centraal gelegen in het land. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek.  

Leave a reply