Sandra haar ervaringen afvallen met maaltijdshakes

Beste lezer. Even voorstellen. Ik ben Sandra, 45 jaar, werkzaam in administratie bij een reisbureau. Ik was zo 40 kilo over mijn ideale BMI gewicht. Reeds ben ik 21 kilo afgevallen, net over de helft dus. Ik moet nog 19 kilo afvallen. Ik heb goede hoop dat dit gaat lukken.

Mijn afval methode? Dat is maaltijdshakes. Voor dummies: je vervangt 1 maaltijd per dag door een maaltijdshake, dat kan ontbijt of lunch zijn. Avondeten wel gewoon. Ik heb altijd weinig tijd in de ochtend dus ik kies ervoor om ontbijt te skippen heb dan toch niet zoveel honger. Ik maak even snel een shake klaar. En weg ga ik. Is dat niet ongezond om ontbijt over te slaan hoor ik je denken? Neen, dat is het niet, tenminste als je de juiste maaltijdshake of maaltijd vervanger worden ze ook wel genoemd kiest. Je moet er een kiezen die niet louter uit eiwit bestaat, dat is niet voldoende voeding voor je lichaam. Idealiter zitten er ook vitamines en mineralen in.

-> Gezonde plantaardige maaltijdshakes | Be-Slank.nl

Ik heb ook helemaal geen honger gevoel meer later in de ochtend wanneer ik de maaltijd shake nuttig, pas bij lunch begin ik weer enige trek te krijgen. De shake vult dus ook goed. Ik was eerst bang dat ik niet genoeg zo hebben aan een shake, en dat vaste voeding echt noodzakelijk voor mij zou zijn later tijdstip in de ochtend maar ik ondervond uiteindelijk dat niet zo is.

-> Afvallen met shakes ervaringen | Be-Slank.nl

De ervaringen die ik lees van andere mensen op een soortgelijk dieet zijn evenredig. Voor mij is het afvallen met maaltijdshakes tot nu toe een succes verhaal want al meer dan de helft van streven bereikt in vrij korte tijd. Ik heb ook het gevoel dat het momenteel de goede richting opgaat, dus ik vermoed wel dat ik over een jaar ofzo aan jullie kan berichten dat doel bereikt is. Tot dan!

Leave a reply