Waarom zou afvallen met eiwit shakes wel helpen?

Tegenwoordig wordt de consument doodgegooid met alle reclames en aanbiedingen over afvallen. Zouden we voor elke reclame die we zien honderd meter hardlopen, dan zou het pas echt een goede manier van afvallen zijn wellicht, maar wat veel belangrijker is om aan te duiden nu je toch aan het lezen bent, is dat veel van de afvalmethodes een aantal zeer belangrijke dingen over het hoofd zien. Wij als mensen hebben voedingsstoffen nodig om de dag door te komen en wil je volledig stoppen met eten om af te vallen, dan kan dat prima als je de hele dag helemaal niets doet. Maar werk je, heb je een baan of ben je een student, dan zal je toch de energie ergens vandaan moeten halen om verder te kunnen en het einde van de dag te halen.

Tip: https://be-slank.nl/blog/2020/01/17/proteine-dieet/

Het idee dat we voeding nodig hebben om de dingen te doen die we moeten doen, wordt gelukkig niet geheel genegeerd. In de vele shakes die ontworpen en bedacht zijn om af te kunnen vallen, worden de voedingsstoffen gebruikt die we nodig hebben maar waarmee we tegelijkertijd af kunnen vallen. Afslanken met shakes bijvoorbeeld is een goede methode om eens te noemen. Veel topsporters weten dat ze eiwitten nodig hebben voor energie en bodybuilders gebruiken eiwitten zelfs voornamelijk om spieren aan te maken (naast Supplementen Creatine). Door deze shakes krijg je dus alles binnen wat je moet hebben om te kunnen leven en dit heeft een aantal voordelen.

Leestip: https://be-slank.nl/blog/2019/12/09/polyolen/

Afvallen met Eiwitshakes

Ten eerste kun je ook echt afvallen, omdat je lichaam niet om meer energie vraagt. Je kunt dus ook sporten en de dingen blijven doen die je normaal zou doen. Dit voordeel wordt nogal onderschat: Je blijft in beweging dus zal het effect groter zijn. Daarnaast krijg je een flink deel van wat je echt nodig hebt gewoon binnen via de shake en daarmee kun je een heel eind komen. Veel mensen zweren bij deze methode en het is zeker heel erg veel beter qua gezondheid dan helemaal niets meer te eten of naar binnen te krijgen.

Tags:  

Leave a reply