Fysiotherapie

Een fysiotherapeut is een expert in de houding en ook in de verplaatsing. Met zijn kennis plus kundigheid helpt een fysiotherapeut u tijdens het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals ie te medische termen heet- uw bewegingsapparaat. U krijgt immermeer zorg. Passend tijdens uw persoonlijke situatie en ook gestructureerd op het grote doel dat u wilt bereiken en behalen. Informeer bijvoorbeeld eens bij fysiotherapie Amersfoort.

Mobiel & vitaal

Iedere fysiotherapeut helpt vele mensen. Het gaat om mensen uit alle leeftijdsgroepen en ook met allerlei verschillende soorten klachten.

Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld te jouw armen, de benen, de schouders plus de rug, veroorzaakt door het sporten, de werkgelegenheid, de hobby’s, of door andere zaken. Een oorzaak kan een overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u dan ook hulp van een fysiotherapeut om te zorgen voor een goede behandeling.

Een fysiotherapeut behandelt mensen welke wegens (chronische) klachten onder medische begeleiding nodig hebben. Het helpt om weer mobiel en gezond te worden. Iets wat voor ons allemaal van groot belang is natuurlijk. Het is ook mogelijk om een fysiotherapeut in te schakelen voor een revalidatie na een ongeval of operatie. Ook kan het juist voor een operatie gebeuren om deze beter te laten verlopen. Het helpt om dan optimaal de dag door te komen.

Een algemene fysiotherapeut of specialist?

Voor uw klachten kunt u naar een normale fysiotherapeut gaan. Er zijn ook specialisten welke het mogelijk maken om te genieten van een snel en spoedig herstel van de klachten. We weten zeker, dat ook u hier gebruik van kunt maken.

Een afspraak maken

Het is tegenwoordig mogelijk om rechtstreeks bij de therapeut een fysiotherapie behandeling te boeken. Het is niet meer nodig om eerst een afspraak te maken bij de huisarts om daarna een doorverwijzing te krijgen bij een fysiotherapeut. Wel zo gemakkelijk.

Tags:  

Leave a reply