Waarom je vandaag nog moet starten met personal training in Amsterdam

Personal training in Amsterdam, dat is niets voor mij. Misschien is dat je eerste reactie als je de vraag krijgt voorgelegd of jij al een personal trainer hebt. En toch zijn er steeds meer mensen die hiervoor kiezen. Zomaar een beetje trainen op de sportschool zonder vooraf bepaald doel levert namelijk in veel gevallen maar weinig resultaat op. Als je braaf twee keer per week gaat trainen maar je merkt er niets van dan is de motivatie na een paar maanden wel weg. Geen gewicht verloren en je conditie is nog steeds beneden peil, een trap op lopen lukt je nog steeds niet zonder dat je bovenaan naar adem staat te happen. Tijd voor actie dus!

Aan het werk met personal training in Amsterdam

Door in zee te gaan met Amsterdam personal training is de kans veel groter dat je trainingsijver ook daadwerkelijk resultaat oplevert. Als je duidelijk verbetering opmerkt in je conditie en als je kleding wat minder strak zit omdat je gewicht verliest dan is dat een heel goede stimulans om door te gaan met trainen. Zonder meteen door te slaan in al te fanatiek gedrag kun je zo werken aan een betere conditie waardoor je veel beter in je vel zit en het ook psychisch vaak een stuk beter gaat. Als je een zware baan hebt is het heerlijk om een paar keer per week te trainen onder leiding van een ervaren personal trainer in Amsterdam. Even niet aan werk denken maar lekker sportief bezig zijn heeft op die manier veel meer effect dan je in eerste instantie zou denken.

Wanneer merk je resultaat van personal training?

Het hangt van een paar dingen af hoe lang het duurt voordat je resultaat bemerkt van personal training in Amsterdam. Je eigen trainingsinzet is daarbij natuurlijk van het grootste belang. Als je je houdt aan het met je personal trainer afgesproken trainingsschema dan is de kans uiteraard een stuk groter dat je snel verbetering opmerkt dan wanneer je de kantjes eraf loopt. Maar je moet er wel rekening mee houden dat het niet realistisch is om al binnen een paar weken enorme stappen voorwaarts te maken. Gewicht verliezen en conditie opbouwen heeft tijd nodig. Daarbij speelt het ook een rol wat de uitgangspositie is. Heb je al een redelijke basisconditie en ben je slechts enkele kilo’s te zwaar dan gaat het behalen van resultaat uiteraard sneller dan wanneer er meer werk aan de winkel is.

Bij welke personal trainer behaal ik het beste resultaat?

Het hangt grotendeels van je eigen persoonlijke voorkeur af welke personal trainer voor jou de beste is. Een goede klik tussen cliënt en trainer is hierbij van groot belang. Bij Gustav Gym in Amsterdam kun je in ieder geval terecht als je op zoek bent naar een ervaren trainer. Hier krijg je goede begeleiding en wordt een persoonlijk trainingsschema voor je opgesteld zodat je zo snel mogelijk resultaat ziet van je trainingsarbeid. Kies je voor personal training in Amsterdam dan kies je voor een gezond en fit leven.

Leave a reply