De elektrische sigaret

De elektrische sigaret

Rokers die nog niet bekend zijn met de elektrische sigaret doen er verstandig aan om zich hier in te verdiepen. Voor het roken van een elektrische sigaret heb je zogenaamde liquids nodig. De meeste liquids bevatten nicotine zodat je niet direct ontwenningsverschijnselen krijgt als je overstapt op de e-sigaret. De liquids met nicotine hebben als voordeel dat je je rookverslaving langzaam kunt afbouwen. Je kunt namelijk zelf de hoeveelheid nicotine bepalen. Er zijn diverse nicotine liquids beschikbaar. Een liquid zonder nicotine is uiteindelijk ook mogelijk. Daarnaast kun je de liquids in diverse smaken verkrijgen zodat het roken van de elektrische sigaret aangenamer wordt.

Voor- en nadelen van de e-sigaret

Velen zijn benieuwd naar de voor- en nadelen van elektrisch roken. De elektrische sigaret heeft vele voordelen in vergelijking met de traditionele sigaret. Ten eerste zijn het de kosten. Het roken van sigaretten kan een relatief dure aangelegenheid zijn. Wanneer je overstapt op de elektrische sigaret, gaat dit je gegarandeerd veel geld schelen. Eén van de grootste voordelen is vanzelfsprekend dat het elektrisch roken minder schadelijk is dan de traditionele sigaret. Een traditionele sigaret heeft tot wel 4000 schadelijke stoffen, terwijl een elektrische sigaret vele malen minder schadelijke stoffen heeft.

Kiezen voor welke liquids

Als je overstapt naar de e-sigaret kun je eerst het best beginnen met nicotine liquids. Uiteraard kun je later de liquids gebruiken met minder nicotine, want nicotine blijft de stof die voor verslaving zorgt. Op het internet kun je diverse liquids kopen. We raden je aan om op diverse websites de liquids met elkaar te vergelijken. Eventueel kun je ook de reviews op beoordelingswebsites bekijken. Het is ook raadzaam om je vooraf goed in te lezen over de diverse soorten liquids en alle mogelijkheden die je hebt. Er zijn tal van mogelijkheden. Niet alleen qua smaken, maar ook prijsklassen.

Leave a reply