Op deze manier wordt je fitter met resultaat

De zomer is er weer. Misschien ben je al goed bezig of misschien denk je het is nu echt tijd om wat te ondernemen. Daarom heb ik deze blog speciaal voor jou geschreven zodat jij alsnog de zomer fitter dan voorheen in kunt gaan. Natuurlijk kost het veel oefening, maar als je eenmaal bezig bent, loont het!

Begin met thuis te sporten

Niet iedereen wil graag naar de sportschool gaan of voelt zich daar op dit moment comfortabel bij. Daarom is het een goed idee om eerst vanuit huis te beginnen. Op youtube zijn er vele workouts te vinden die jou zouden kunnen helpen met het fitter worden. Wil je bijvoorbeeld afvallen, dan is een workout touwtjespringen een echte aanrader, je verbrand hier namelijk ontzettend veel calorieën mee. Ben je al wat verder in het proces of weet je wat je echt leuk vindt? Dan is het een goed idee om de juiste apparatuur aan te schaffen, hierbij kun je denken aan een hometrainer, crosstrainer of een krachtstation. 

Consistentie is key

Om af te vallen of juist aan te komen is het belangrijk dat je consistent bent. Het is hierbij aan te raden om in ieder geval drie keer in de week te trainen, zorg er wel voor dat je varieert met oefeningen, je lichaam kan namelijk  gewend raken als je maar één bepaalde training uitvoert. Op internet kun je genoeg schema’s vinden maar je kunt natuurlijk ook een professional in de arm nemen die jou helpt bij het behalen van jouw doelen.

Let op je voeding

Veel mensen maken de fout om naast het sporten wel ongezond/ niet voedingsrijk te blijven eten. Dit verstoort het proces waar je mee bezig bent. De juiste voeding zorgt namelijk voor 70-80% voor het resultaat. Daarnaast geeft de juiste voeding je ook energie.

Ben je op zoek naar fitness apparatuur? Klik dan hier om een kijkje te nemen op de website van Tunturi.

Tags:  

Leave a reply