Gedenkstenen Onderhoud

Om een monument in optimale kwaliteit te houden, is het verstandig om deze(periodiek) te onderhouden. Naast het ontwerpen en vervaardigen van gedenkstenen, bied Veluwehof ook onderhoud en renovatie van gedenkstenen aan.

Gedenkstenen Onderhoud

Voor diegenen die deskundige controle en onderhoud op prijs stellen bieden wij een ‘onderhoudsabonnement PLUS’ aan, dit kan vooral uitkomst bieden wanneer een grafmonument bestaat uit ruw natuursteen of wanneer het een ‘zachte soort’ natuursteen betreft. Eén of twee keer per jaar verzorgen wij het totale onderhoud van het grafmonument, door deze periodieke behandeling en inspectie kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van het monument wordt gewaarborgd.

Heeft u geen belang aan een onderhoudsabonnement maar laat u liever eenmalig het grafmonument weer opknappen en restaureren / renoveren? Neem gerust contact met ons op, we zullen de inspectie doen, de huidige staat van het grafmonument in kaart brengen en u daarbij een vrijblijvende offerte aanbieden met de verschillende mogelijkheden om het grafmonument op te knappen.

Voor regulier onderhoud en inspectie is er een onderhoudsabonnement beschikbaar. Renovatie is veelal maatwerk en daarvoor is eerst een (vrijblijvende) inspectie nodig. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@veluwehof.nl o.v.v. grafonderhoud met de wensen en een foto van het monument. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn en wat de opties tot renovatie zijn.

Naast onderhoud door de specialist is het goed om tussentijds zelf onderhoud en schoonmaak aan hetgrafmonument verzorgen. Wanneer u zelf het onderhoud en de schoonmaak gaat doen van het monumenten is het goed om een paar dingen in de gaten te houden, namelijk de materiaalsoort en de bewerking van de grafsteen. Voor iedere soort steen en bewerking is er een eigen manier van onderhouden en schoonmaken.

Wilt u meer informatie over het schoonmaken en onderhoud van een grafmonument? Bezoek dan onze website!

Leave a reply