Extra zweten tijdens het sporten

Een beter gezondheid begint bij voeding, maar ook door beweging. Ik heb sindskort een geheim ontdekt om nog meer te zweten tijdens het sporten. Namelijk, shapewear!

Shapewear is bedoeld om het lichaam een meer zandloper figuur te geven. Maar dit kan ook prima worden gebruikt voor het sporten.

Ik trek meestal mijn shapewear aan tijdens het sporten zodat ik nog extra zweet. Ik merk voornamelijk ook dat tijdens krachttraining ik veel beter mijn billen kan aanspannen, bijvoorbeeld bij squats.
Een shapewear die ik zelf gebruik is een ​corrigerend ondergoed​. Het bedekt mijn buik, benen, onderrug en lift mijn bil. Heel ideaal om er nog mooier uit te zien onder een jurk of andere kledingstukken.

Ik heb twee paar, eentje voor de sportschool en eentje voor privé gelegenheden. Zo kan ik er nog net mooier uitzien in een strak jurkje en heb ik eentje voor het verbranden van extra calorieën tijdens het trainen.
De mijne heb ik besteld bij ​Pine & Ginger​. Het assortiment is nog vrij klein maar ik weet wel zeker dat ik kwalitatieve producten bestel, die afkomstig zijn uit Colombia. Waar het namelijk allemaal is begonnen!

Leave a reply