De voordelen van het leasen van een elektrische fiets!

Dat je een auto kunt leasen is bij iedereen wel bekend, maar tegenwoordig kun je ook een elektrische fietsen leasen! Wil je bijvoorbeeld meer bewegen en op de fiets naar het werk gaan, maar niet helemaal bezweet aankomen op je werk? Dan is het leasen van een elektrische fiets misschien wel wat voor jou!

Je bent niet in een keer een klap geld kwijt

Doordat je een vast bedrag per maand betaald, ben je niet gelijk in een keer een groot bedrag kwijt. Dit maakt het leasen van een Elektrische fiets wat toegankelijker voor mensen die niet in een keer het geld hebben om er een te kopen. Hiernaast zou je het leasen van een fiets ook bespreekbaar kunnen maken bij je werkgever. Steeds meer werkgevers leasen namelijk elektrische fietsen voor hun werknemers, wellicht jou werkgever ook wel!

Onderhoud en pechhulp

Onderhoud en pechhulp zit vaak inbegrepen bij het leasebedrag, maar dit verschilt natuurlijk per fietsenwinkel. Dit is uiteraard erg handig en zorgt ervoor dat je niet zo maar onverwachte kosten hebt! Vooral de kosten van het onderhouden of vervangen van een accu lopen namelijk al snel op, let hier dus goed op wanneer je jouw contract ondertekend!

Verleningen of een nieuwe fiets

Na de lease periode kunt je jouw fiets gemakkelijk inleveren of het contract verleningen. Ook kun je ervoor kiezen om een nieuwer model te leasen, hierdoor zorg je ervoor dat je altijd op een elektrische fietst rijdt die van alle huidige snufje en comfort is voorzien.

Leave a reply