Aquafitness

Wil je gaan werken aan je nieuwe bikini body? Dan kan je aan de slag gaan met aquafitness. Je bereikt hiermee binnen de kortste keren je perfecte lichaam. Met een complete training kan je direct je lichaam verbeteren. Met veel plezier kan je werken aan je conditie in het zwembad. Aquafitness wordt de laatste jaren steeds populairder. Het grootste voordeel is dat je ook met pijnlijke gewrichten zo eenvoudiger kan sporten en bewegen. Zo wordt aquafitness niet alleen gebruikt om fit te worden, maar ook als revalidatiesport. Je merkt al vrij snel dat je pijnvrij kan bewegen met behulp van Aquafitness.

Maak gebruik van Aquadumbells voor extra beweging

Aquadumbells worden regelmatig gebruikt tijdens aquafitness. Maar ook buiten de lessen kunnen de dumbells in het zwembad gebruikt worden. In theorie kan je ze zelfs in je eigen opblaaszwembad in de zomer gebruiken. Je kan zo in het water met gewichten oefenen en je spieren onderwater trainen. Je zal merken dat dit voor je gevoel eenvoudiger gaat. Dit komt doordat je gewichtloos onderwater bent. Maar in de praktijk trainen je spieren onderwater twee keer zo hard. Dit is de reden dat aquafitness vaak uitgevoerd wordt als onderdeel van een revalidatie. Je kan zo extra trainen zonder dat het teveel kracht en moeite kost.

Train specifieke onderdelen van je lichaam onderwater

Met Aquadumbells kan je specifieke onderdelen van je lichaam onderwater trainen. Delen van je lichaam die je normaal niet zo snel traint als je bijvoorbeeld gaat zwemmen. Uiteindelijk kan je kracht en uithoudingsvermogen hierdoor flink getraind en op de proef gesteld worden. Uiteraard zijn de aquadumbells gemaakt van materiaal dat waterproof is en je telkens weer opnieuw tijdens een onderwatertraining kan gebruiken! De Aquadumbells hebben geen groot volume en kan je dus eenvoudig mee op reis nemen. Bijvoorbeeld als je tijdens een vakantie wilt sporten in het water.

Maak van bewegen in het water een echte work-out

Zorg voor de ultieme conditie door te kiezen voor aquafitness. Op vrijwel elke leeftijd kan je starten met aquafitness. Het is vrij eenvoudig om zo aan je conditie en algehele gesteldheid te werken. Er zijn verschillende zwembaden die lessen in aquafitness geven. Uiteraard gebeurt Aquafitness op swingende muziek waarbij je extra kan genieten en jezelf kan inzetten. Het is zelfs mogelijk om een proefles te volgen voordat je besluit om definitief op aquafitness te gaan. Kom gerust intensief trainen met en zonder attributen tijdens aquafitness.

Leave a reply